Foto MÉS QUE UN CÀMPING
Esteu aquí: Inici Situació Costa Daurada
Costa Daurada

Costa Daurada

El camping bungalow Sangulí Salou es troba a la Costa Daurada. Informació sobre la Costa Daurada.

 VINE AMB LA FAMÍLIA! 

La Costa Daurada és la destinació familiar per excel·lència, tota la família trobarà el seu espai i la seva activitat per passar les vacances junts i alhora practicar les aficions personals. 

Les opcions per gaudir del temps d'oci no s'acaben mai, per passar el millor dia de platja es posen a la vostra disposició tots els equipaments per gaudir-ho intensament, des de ludoteques per als més petits en la mateixa sorra, fins a biblioteques per relaxar-se amb un bon llibre, passant pel lloguer d'equipaments aquàtics, etc.

La natura de la Costa Daurada us permet fer passejades relaxats i transmetre coneixements als més petits, però també és el marc de multitud d'activitats divertides i de tot tipus d'esports d'aventura per als joves.

Tots els serveis es conceben per a la família, els allotjaments, restaurants, infraestructures i els parcs d'oci, que faran de la seva estada a la Costa Daurada l'experiència familiar més intensa de l'any.

Bicis

Més informació a www.costadaurada.info

Accions del document

Destinació de turisme Esportiu Tripadvisor ANWB ADAC Super-Platz Zoover Destinació Turisme familiar Diploma turístic de Catalunya

 

Find us on Facebook Twitter  You Tube

Camping Resort Sanguli Salou
Passeig miramar - Plaça Venus, 43840 Salou (Tarragona) - España. Apartado de correos 123, 43840 Salou (Tarragona) - España
Tel. (+34) 977 381 641 - Fax (+34) 977 384 616 - mail@sanguli.es