Foto MÉS QUE UN CÀMPING
Esteu aquí: Inici Noticies Càmping Sangulí fa 40 anys i com sempre, comptem amb tots vosaltres per a celebrar-ho
Càmping Sangulí fa 40 anys i com sempre, comptem amb tots vosaltres per a celebrar-ho

Càmping Sangulí fa 40 anys i com sempre, comptem amb tots vosaltres per a celebrar-ho

ENS AJUDES A CELEBRAR-HO?

Aquest any Càmping Sangulí fa 40 anys i com sempre, comptem amb tots vosaltres per a celebrar-ho amb tots els luxes.

Camping Sanguli 40 aniversario

Estem preparant activitats especials per a l'ocasió, i entre elles, un MUSEU amb un recorregut pels 40 ANYS DE CÀMPING SANGULÍ (1972-2012). Per a això, cal la vostra col·laboració: Busquem fotografies i objectes dels primers anys del Càmping. Imatges que ens ajudin a descriure com era l'ambient de Sangulí des dels anys 70.

Remeneu en els vostres armaris, segur que teniu material amb el qual poder formar part del nostre Museu. Fotografies de festes, de les instal·lacions de l'època, l'ambient a les parcel·les... Objectes de càmping com cadires, fresqueres, tendes... Quins records!!

(Teniu temps fins al 30 d'abril per enviar-nos per mail les fotografies escanejades i la descripció dels objectes amb una fotografia dels mateixos a: recepcions_sg@sanguli.es, indicant el vostre nom i telèfon de contacte. Farem una selecció de tot el material rebut i ens posarem en contacte amb vosaltres.)

 


Compártelo con tus amigos y familiares:

 

Accions del document

Destinació de turisme Esportiu Tripadvisor ANWB ADAC Super-Platz Zoover Destinació Turisme familiar Diploma turístic de Catalunya

 

Find us on Facebook Twitter  You Tube

Camping Resort Sanguli Salou
Passeig miramar - Plaça Venus, 43840 Salou (Tarragona) - España. Apartado de correos 123, 43840 Salou (Tarragona) - España
Tel. (+34) 977 381 641 - Fax (+34) 977 384 616 - mail@sanguli.es