Foto MÉS QUE UN CÀMPING
Esteu aquí: Inici Noticies Camping Resort Sangulí Salou escollit el millor càmping de l'any 2012 d'Europa.
Camping Resort Sangulí Salou escollit el millor càmping de l'any 2012 d'Europa.

Camping Resort Sangulí Salou escollit el millor càmping de l'any 2012 d'Europa.

El Automòbil i Touring Club escandinau FDM atorga el premi a l'Excel·lència a Camping Resort Sangulí a la Gala anual de l'ADAC a Stuttgart

Salou, 17 de gener de 2011. Al Camping Resort Sangulí Salou estan d'enhorabona. A punt de celebrar el seu 40è aniversari, aquest Càmping de la Costa Daurada compta amb un ampli historial de reconeixements nacionals i internacionals i ara acaben de rebre un altre. Recentment, el El Automòbil i Touring Club escandinau FDM els ha atorgat el premi a l'Excel·lència com a Millor Càmping d'Europa 2011.

El Automòbil i Touring Club escandinau FDM, compta amb una prestigiosa guia molt influent a Dinamarca, Suècia, Noruega i Finlàndia, amb una selecció dels millors càmpings d'Europa basant-se en els criteris d'avaluació de l'ADAC (Automòbil Club Alemany).

L'acte de lliurament, al qual van assistir entre altres personalitats Montserrat Serra (Delegada de Turisme de Catalunya a Frankfurt) i Benet Preses Sureda (Regidor de Turisme de Salou), va coincidir amb la Gala que anualment celebra l'ADAC alemany, i va tenir lloc a Stuttgart el passat dia 13 de gener.

En ell, Randi Voldbakken (Directora d'Esdeveniments de FDM) va pronunciar les següents paraules:

"Benvolguts clients:

Els danesos som coneguts per ser una nació a la qual li encanta viatjar. Així era fa dècades, quan els nostres avantpassats exploraven el món. Però avui seguim viatjant, sobretot ens desplacem a altres països amb caravana i autocaravana, al mateix nivell que els Holandesos - i fins i tot una mica més.

A Dinamarca, el clima és complicat. Per això ens agrada especialment anar cap al sud, per exemple a Espanya.

Quan fem la nostra elecció, preferim llocs amb un excel · lent servei, on trobem gent amable, puguem passar unes vacances relaxades a la platja i gaudir de la cuina tradicional, i on els nens puguin jugar tot el dia.

Entre els càmpings d'Espanya que ofereixen exactament això, avui volem destacar un en especial. Durant anys ha estat molt popular entre els danesos. Una vegada més, han invertit per assegurar el Gaudeixi de les millors setmanes de l'any, de la millor manera possible.

Deixin-me esmentar algunes de les seves noves instal·lacions:

Noves piscines, un nou restaurant, un nou bar, un nou bar especial Sports TV, noves i millorades parcel · les, i blocs de sanitaris renovats ...

Aquest Camping, que ja compta amb aquestes instal · lacions, ha posat la cirereta al pastís, aquesta nit FDM vol premiar la seva constant dedicació amb El premi Càmping FDM 2012 a Càmping Sangulí.

De tot cor, els meus més sinceres felicitacions. "

Xavier Blasi i Yolanda Tiñena (director general i directora de Qualitat, respectivament) van ser els encarregats de recollir personalment el preuat guardó en nom de Camping Resort Sangulí Salou.

A la foto, d'esquerra a dreta, Benet Preses Sureda (Regidor de Turisme de Salou), Max Stich (vicepresident de Turisme d'ADAC), Yolanda Tiñena Trigo (Directora de Qualitat de Camping Resort Sangulí Salou), Randi Voldbakken (Directora d'Esdeveniments FDM), Jan Rasmussen (Responsable de vendes FDM), Xavier Blasi (director general de Camping Resort Sangulí Salou), Montserrat Sierra (Delegada de Turisme de Catalunya a Frankfurt), Latzke Heinze (Director de serveis turístics HEINZE LATZKE SA). FOTO: Schoenewald

Compártelo con tus amigos y familiares:

Accions del document

Destinació de turisme Esportiu Tripadvisor ANWB ADAC Super-Platz Zoover Destinació Turisme familiar Diploma turístic de Catalunya

 

Find us on Facebook Twitter  You Tube

Camping Resort Sanguli Salou
Passeig miramar - Plaça Venus, 43840 Salou (Tarragona) - España. Apartado de correos 123, 43840 Salou (Tarragona) - España
Tel. (+34) 977 381 641 - Fax (+34) 977 384 616 - mail@sanguli.es